Home

Welkom op de website van de Rossi-Tribune die wordt georganiseerd tijdens de Dutch T.T. van Assen.

2019 zal alweer het 11e jaar worden van de Rossi-tribune, wij gaan er voor zorgdragen dat het weer 1 groot feest wordt. Onze tribunes zijn net als afgelopen jaren op de Stekkenwal en wij hebben weer plaats voor 1176 Rossi fans en wij hopen natuurlijk weer op een uitverkochte Rossi-tribune. Voor het bestellen van kaarten verwijzen we jullie naar het bestelformulier op deze site.

Rossi fans die kaarten bij ons besteld hadden voor 2018 ontvangen van ons een email als de kaartverkoop start. Wij hopen  binnenkort jullie aanvragen weer massaal te mogen ontvangen, en zien jullie uiteraard graag op zondag 30 juni 2019.

Voor vragen m.b.t. de Rossi-tribune verzoeken wij jullie deze vragen te stellen via:                          info@rossitribune.com

Like onze facebookpagina door op onderstaande link te klikken en blijf op de hoogte van het laatste Rossi-tribune nieuws en om mee te doen aan leuke winakties!

Hoelang moeten we nog wachten…..???

{"animation":"smooth","circlewidth":"0.1","backgroundwidth":"1.2","backgroundcolor":"#eeee22","is_days":"1","daysbackgroundcolor":"#545454","is_hours":"1","hoursbackgroundcolor":"#2d9fbf","is_minutes":"1","minutesbackgroundcolor":"#347522","is_seconds":"1","secondsbackgroundcolor":"#0f009b"}