Home

Welkom op de website van de Rossi-Tribune die wordt georganiseerd tijdens de Dutch T.T. van Assen. Inmiddels is de voorverkoop voor de Rossi-tribune 2017 alweer gestart. de Rossi-tribune 2017 biedt weer plaats aan 1176 Rossi fans en wij hopen natuurlijk weer op een uitverkochte Rossi-tribune. Het betreft in eerste instantie een voorverkoop, medio december worden de prijzen bekend gemaakt door het Circuit van Assen en zullen wij begin januari starten met het versturen van de facturen. Wij hopen jullie aanvragen weer massaal te mogen ontvangen, en zien jullie uiteraard graag op zondag 25 juni 2017.

Voor vragen m.b.t. de Rossi-tribune verzoeken wij jullie deze vragen te stellen via:  info@rossitribune.com Vragen via Facebook, Messenger en dergelijke zullen wij niet beantwoorden. Zodoende hebben wij meer overzicht en zal een ieder tijdig een antwoord van ons ontvangen.

 

 

Hoelang moeten we nog wachten…..???

{"animation":"smooth","circlewidth":"0.1","backgroundwidth":"1.2","backgroundcolor":"#eeee22","is_days":"1","daysbackgroundcolor":"#545454","is_hours":"1","hoursbackgroundcolor":"#2d9fbf","is_minutes":"1","minutesbackgroundcolor":"#347522","is_seconds":"1","secondsbackgroundcolor":"#0f009b"}