Home

Welkom op de website van de Rossi-Tribune die wordt georganiseerd tijdens de Dutch T.T. van Assen.

2018 zal een jubileumjaar worden met alweer de 10e editie van de Rossi-tribune, wij gaan er voor zorgdragen dat het weer 1 groot feest wordt. Onze tribunes zijn net als afgelopen jaren op de Stekkenwal en wij hebben weer plaats voor 1176 Rossi fans en wij hopen natuurlijk weer op een uitverkochte Rossi-tribune. De kaartverkoop zal starten zodra de prijzen bekend gemaakt zijn door het TT-Circuit van Assen, dit zal begin november zijn.

Houd hiervoor onze Facebookpagina “Rossi Tribune Dutch TT Assen” goed in de gaten.

Rossi fans die kaarten bij ons besteld hadden voor 2017 ontvangen van ons een email als de kaartverkoop start. Wij hopen  binnenkort jullie aanvragen weer massaal te mogen ontvangen, en zien jullie uiteraard graag op zondag 01 juli 2018.

Voor vragen m.b.t. de Rossi-tribune verzoeken wij jullie deze vragen te stellen via:                          info@rossitribune.com

Like onze facebookpagina door op onderstaande link te klikken en blijf op de hoogte van het laatste Rossi-tribune nieuws en om mee te doen aan leuke winakties!

Hoelang moeten we nog wachten…..???

{"animation":"smooth","circlewidth":"0.1","backgroundwidth":"1.2","backgroundcolor":"#eeee22","is_days":"1","daysbackgroundcolor":"#545454","is_hours":"1","hoursbackgroundcolor":"#2d9fbf","is_minutes":"1","minutesbackgroundcolor":"#347522","is_seconds":"1","secondsbackgroundcolor":"#0f009b"}